For børn
Børn

UDSOLGT - Stunt- og filmworkshop på Allerød Bibliotek

06.07.20
Hvordan laver du de vilde stunts, du kender fra film, uden at komme til skade? Og hvordan får du det til at se fedt ud på film? Det kan du lære, når professionelle stunt- og filmfolk holder workshop på Allerød Bibliotek.

Scandinavian Stunt Group deler ud af deres store viden og erfaring, der strækker sig fra Danmark til Hollywood.

To professionelle stuntmænd vil lære dig, hvordan du udfører forskellige stunts uden at slå dig, og hvordan du med de rette teknikker får det til at se virkeligt ud.

En professionel filminstruktør og -fotograf vil undervise dig i, hvordan du med forskellige filmtricks kan give dine stunts endnu større effekt, og hvordan du optager fede stunts med din egen mobiltelefon.

Når du har styr på teknikken, vil du sammen med de øvrige deltagere på holdet producere en lille film, hvor du kan vise alt det, du har lært. Filmene optages i mindre grupper, og vi slutter dagen af med at vise gruppernes film for hinanden.

Stuntmændene medbringer fede speciel effects, der kan indgå i filmene, så måske kan du få smadret en flaske i hovedet, lavet skudhuller med lufttryk eller noget helt tredje!

Workshoppen er for børn i alderen 10-17 år.

Medbring egen mobiltelefon til at optage film med. Har du ikke mulighed for at medbringe egen telefon, bedes du oplyse dette ved tilmelding. Det gør du ved at ændre 'Send besked til arrangør?' fra 'Nej' til 'Ja', når du tilmelder dig, og herefter skrive ”medbringer ikke egen mobiltelefon”. Det gør det nemmere at forberede workshoppen bedst muligt.

De optagede film vil ikke blive offentliggjort.

Husk at medbringe madpakke og noget at drikke, så du har energi til dagen.

Bliver du forhindret i at komme, bedes du melde afbud til Gitte Klein på gikl@alleroed.dk