Natur- og litteraturtræning

Foredrag & debat

Åbningsarrangement Hold Hjernen Frisk 2.0

22.08.18
Allerød Bibliotek byder velkommen til en eftermiddag med gratis foredrag og introduktion til SMART-training og Naturtræning, i forbindelse med projekterne under Hold Hjernen Frisk

Allerød Bibliotek deltager igen i efteråret 2018, i det nationale pilotprojekt "Hold Hjernen Frisk" om et aktivt liv for seniorer. Eftermiddagen vil byde på både foredrag og introduktion til SMART-Training.

"Kan vi undgå Alzheimer?" v. Josée Linnemann, speciallæge i psykiatri og idrætsinstruktør. Josée Linnemann fortæller om sygdommen og hvad vi selv kan gøre for at undgå at blive ramt af sygdommen.

"Hvad er SMART-Training?" og "Hvad er Naturtræning" v. Janne Bolin & Jette Hansen, specialtrænere ved Lillerød Gymnastik. Janne og Jette fortæller om de to træningsformer og publikum får smagsprøver på, hvad det er.

Allerød Bibliotek serverer lidt at drikke og en lille snack.

Arrangementet er gratis, men du bedes "hente" billet på billetknappen, så vi ved nogenlunde hvor mange vi bliver.

Læs mere om bibliotekets deltagelse i projekterne HER  og HER