For alle
Foredrag & debat

Billetsalget til efterårets arrangementer er åbnet. Se programmet her.

09.08.19 - 31.12.19
Kom forbi biblioteket og hent det nye efterårsprogram eller se det her på hjemmesiden.

Det nye program for efterårets arrangementer er landet.

Læs hele programmet her.

Billetsalget er åbnet. Du kan købe billetter i de betjente åbningstider i både Allerød og Lynge, samt via vores hjemmeside.

Tips til online billetkøb

1) Vores arrangementer er meget populære og kan hurtigt blive udsolgt. Da billetter kan ligge i indkøbskurven i op til 20 minutter, kan det se ud som et arrangement er udsolgt, selvom en køber kan skifte mening undervejs. Arrangementet er først udsolgt, når vi har rettet i titlen på arrangementet og skrevet "Udsolgt" foran arrangementstitlen. Opdatér gerne siden for at se om der er billetter, der er blevet frigivet.

2) Hvis billetknappen på arrangementet ikke virker, kan du bruge det samlede oversigt for at købe billetter. Det findes her:

3) Billetterne kan ikke refunderes. Tjek gerne din kalender en ekstra gang inden du køber.

4) Mange af vores gratis arrangementer kræver tilmelding. Du tilmelder dig ved at bestille en gratis billet via hjemmesiden eller på biblioteket.