Ventelisten er åben

UDSOLGT! Debat og mad: Dreaming Murakami

08.04.19
Oplev den danske oversætter Mette Holm i filmen Dreaming Murakami

Allerød Bibliotek inviterer til fællesspisning. Tag din nabo, søster eller løbebuddy under armen og kom til dejlig mad ved bibliotekets langborde. Vi begynder med et foredrag eller en film, dernæst er der fællesspisning og samtale med dine bordfæller om aftens emne.

Vi viser dokumentarfilmen om den danske oversætter Mette Holms arbejde med at oversætte og fortolke forfatteren Haruki Murakamis univers for de danske læsere.

I anledning af arrangementet kommer Mette Holm til Allerød og giver en introduktion til filmen. Efter filmen vil der være mulighed for spørgsmål under middagen.

Mandag den 8. april, kl. 17:30. Pris: 125 kr.

Billetprisen dækker både foredrag og spisning. Af hensyn til bestilling af mad, lukkes der for billetsalget mandag d. 1. april.