Pressefoto: Alexa Bruun Rasmussen

150 kr.
Foredrag & debat

Sæt kursen - kvinder og investering

25.03.20
Foredrag ved Louise Fredbo-Nielsen, fremtidsforsker og cand.merc i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing, Lone Nørgaard, cand.merc AEF og bestyrelsesmedlem i Kvindeøkonomien og Alexa Bruun Rasmussen, Direktør og vurderingssagkyndig.

Tag styringen over dit liv og din økonomi. Få gode råd, konkrete bud på investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark fra tre kvinder, der har sat sig selv i førersædet.

Louise Fredbo-Nielsen er gået fra økonomisk fiasko og angst for at tjekke sin konto til at være investor. Og så er hun forfatter til bogen, Sæt kursen, hvor hun har samlet sine erfaringer og nedfældet de bedste og vigtigste af de mange råd, hun indsamlede, da hun besluttede sig for at tage styringen over sin økonomi.

Gennem vores liv går vi glip af millioner af kroner, fordi vi ikke forholder os til vores økonomi – og eventuelt investerer nogle af vores penge. Det er ikke alle, der synes, at økonomi er det mest interessante at beskæftige sig med. Men lidt bør vi tænke på det. For alt tyder på, at vi kommer til at leve længere liv, og derfor får vi brug for, at pengene slår til i flere år.

Ud over Louise Fredbo-Nielsen har vi inviteret Lone Nørgaard, som er bestyrelsesmedlem i Kvindeøkonomien – en bevægelse, der arbejder for ligestilling og økonomisk frihed for kvinder – og Alexa Bruun Rasmussen, der er direktør og vurderingssagkyndig. I selskab med de tre kvinder bliver vi klogere på, hvordan vi kan forene passion og økonomi, bidrage til at få vendt tendensen og tage styringen over vores økonomi.

Så kvind’ dig op, kom ned på biblioteket, og tag din nysgerrighed og måske en god veninde med. Så giver vi en let anretning og et bud på en smutvej til en stærkere privatøkonomi.