Louise Fredbo-Nielsen
Louise Fredbo-Nielsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Sæt kursen. Kvinder og investering

02.02.22
Tag selv styringen over din egen økonomi og få andel i nogle af de mange millioner, der bare står og sygner hen i bankerne. Du får gode råd, konkrete bud på investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark fra en kvinde, der har sat sig selv i førersædet.

Louise Fredbo-Nielsen er gået fra økonomisk fiasko og angst for at tjekke sin konto til at være investor. Og så er hun forfatter til bogen, Sæt kursen -  Lær at investere på 8 uger, hvor hun har samlet sine erfaringer og nedfældet de bedste og vigtigste af de mange råd, hun indsamlede, da hun besluttede sig for at tage styringen over sin økonomi. 

Gennem vores liv går vi glip af millioner af kroner, fordi vi ikke forholder os til vores økonomi – og eventuelt investerer nogle af vores penge. Det er ikke alle, der synes, at økonomi er det mest interessante at beskæftige sig med. Men lidt bør vi tænke på det. For alt tyder på, at vi kommer til at leve længere liv, og derfor får vi brug for, at pengene slår til i flere år. 

Så kvind’ dig op, kom ned på biblioteket, og tag din nysgerrighed og måske en god veninde med. Så giver vi et bud på en smutvej til en stærkere privatøkonomi.

Louise Fredbo-Nielsen, fremtidsforsker og cand.merc i International Business & Politics fra CBS, Paris og Beijing, og nu også ekspert i programmet Luksusfælden.

Materialer