Camilla Kjems

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 20:00
Pris
125 Kr
Bibliotek
Place / Room
Billetsalget lukker d. 31.1
Target
For alle
Foredrag & debat

Udsolgt: Debat og mad: Du skal turde elske først

07.02.19
Debat og Mad – Girls Night Out. ’Du skal turde elske først’ med Feminas chefredaktør Camilla Kjems

Denne aften er kun for kvinder. Vi får besøg af Camilla Kjems i anledning af, at hun har udgivet bogen ’Du skal turde elske først’.

Camilla Kjems er mor til tre – og gennem 20 år depressions- og angstramt. Ved foredraget fortæller Camilla om sin bog og sin rejse mod et sted, hvor psykisk sårbarhed vendes til den største styrke. Hvordan lever og nyder en kvinde sit liv i en tid, hvor stress og angst sender historisk mange til tælling? Hvordan finder du modet til at være den, du er? Til at elske uden forbehold? Til at give dig hen til nydelsen uden skam? De spørgsmål stiller Camilla Kjems, succesrig chefredaktør, psykologer, præster, terapeuter og en hjerneforsker i sin nye bog. Deres svar og Camilla egen mentale pilgrimsrejse viser en ny, opløftende og modig vej, hvor psykisk sårbarhed vendes til den største styrke.

Camilla Kjems. F. 1974, er retoriker og har siden 2011 været chefredaktør for Femina, hvor hun er kendt for sine ærlige og hudflettende ledere om kvindeliv og kvindesind. Bogen 'Du skal turde elske først' udkom i august 2018.

BEMÆRK
Billetsalget lukker torsdag d. 31. januar af hensyn til bestilling af mad.