150 kr.
Foredrag & debat

UDSOLGT: Debat og mad med Jesper Theilgaard

28.08.19
Status på klimaet - hvor står vi og hvor er vi på vej hen?

Allerød Bibliotek inviterer til fællesspisning. Hiv din nabo, søster eller løbebuddy under armen og kom til dejlig mad ved bibliotekets langborde. Vi begynder med et foredrag eller en film, dernæst er der fællesspisning og samtale med dine bordfæller om aftens emne.

Det er gået op for de fleste, at vejret i Danmark har ændret sig. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. Fra udlandet ser vi tørke, oversvømmelser og en natur under pres. Allerød Bibliotek og Den Grønne Guide har inviteret metrolog Jesper Theilgaard til at fortælle os om de klimaændringer, der påvirker vores jord i øjeblikket. Hvad er det, der ligger bag disse forandringer, vi ser, og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden – for vores børn og børnebørn?

Til fællesspisningen denne aften vil der selvfølgelig blive serveret økologisk og klimavenlig mad.

Billetsalget lukker mandag den 19. august af hensyn til bestilling af mad.

I samarbejde med Den Grønne Guide, Allerød.

Er du nysgerrig på, hvad der ellers sker i efteråret? Så kan du bladre hele vores arrangementsprogram igennem her.