125 kr.

UDSOLGT! Debat og mad med Tom Buk-Swienty

21.11.19
Den virkelige historie om Karen Blixen i Afrika

Allerød Bibliotek inviterer til fællesspisning. Hiv din nabo, søster eller løbebuddy under armen og kom til dejlig mad ved bibliotekets langborde. Vi begynder med et foredrag eller en film, og dernæst er der fællesspisning og samtale med dine bordfæller om aftenens emne.

Med sin selvbiografiske roman “Den afrikanske farm” fra 1937 om sine 17 år som kaffefarmer i Kenya slog Karen Blixen for alvor sit navn fast som internationalt kendt forfatter. Men selv om hendes bog har mange selvbiografiske elementer, er der tale om en roman. Så hvad er den virkelige historie om Karen Blixen i Afrika? Det fortæller forfatteren Tom Buk-Swienty i dette foredrag med udgangspunkt i sin nye store biografi, “Lioness”, der er baseret på mange års research og rejser i Blixens fodspor i Kenya.

Billetsalget lukker mandag den 11. november af hensyn til bestilling af mad.