Eske Willerslev

For alle
Ventelisten er åben
Foredrag & debat

UDSOLGT - Eske Willerslev: Hvor stammer vi fra?

24.01.19
Allerød Bibliotek glæder sig over, i samarbejde med Team Allerød, at byde velkommen til den verdenskendte DNA-forsker Eske Willerslev.

I dette foredrag fortæller Eske Willerslev om hvor vi stammer fra. Samtidig præsenteres deltagerne for en perlerække af ny viden fra hans forskning, der de senere år har omskrevet historiebøgerne

Eske Willerslevs forskning har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland. Han kobler også den nye viden op på underholdende anekdoter og fængslende historier, der holder deltagerne tryllebundet.

Foredraget med Eske Willerslev er blevet til i samarbejde med Team Allerød.

Team Allerød er byens stærke erhvervsnetværk – et samarbejde mellem erhvervslivet og Allerød Kommune. Vi arbejder for at brande Allerød som en god kommune at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Hvis du og din virksomhed vil være med, så kontakt os på info@teamallerod.dk