Anette Prehn

For alle
Ventelisten er åben
Foredrag & debat

UDSOLGT: Flip dig selv og forstå din hjerne

04.03.19
Foredrag om hjernesmart adfærd.
Hjernen fungerer efter bestemte logikker og spilleregler. Helt uden at ville det, kan man faktisk gøre den til en modspiller – også i samspillet med vores børn.

Anette Prehn giver med humor en indføring i hjernesmart adfærd i vores omgang med både børn og voksne, bl.a. i erhvervslivet og hverdagssituationer.
Med sin nyeste bog ”FLIP – hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede” melder Prehn sig ind i den højaktuelle debat om mental sundhed, fejlkultur og stress. Hun introducerer os for metoden Framestorm, der lærer os at flippe hjernen, og dermed vores fortolkninger, lidt ligesom man flipper en mønt.

Foredraget er for alle med interesse i, hvordan man styrker sine ”stier i hjernen” og især forældre, der vil vide mere om, hvordan man hjælper børn til at blive mere resiliente.

Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler og forfatter til HJERNESMART-serien og bogen FLIP, hvor hun gør forskning jordnær og hverdagsrelevant.