50 kr.
For alle

Lyt til Japan - en sanselig rejse i den japanske litteratur

20.10.20
I arrangementsrækken 'Lyt til verdenslitteraturen' sætter vi fokus på verdenslitteratur, når vi inviterer dig med til en sanselig aften med højtlæsning, smagsprøver og musik. Vi læser skønlitterære tekster op fra forskellige lande, og gennem historier og sanseindtryk gør vi dig klogere på forfattere og litterære tendenser, der kendetegner hvert lands lille hjørne af verdenslitteraturen.

Denne aften zoomer vi ind på japansk litteratur gennem tiden. Japan er tradition og supermodernitet i en pærevælling. Det er skæv litteratur med skæve karakterer, hvor grænsen mellem det naturlige og overnaturlige er så tynd som rispapir. Gennem tekstbidder hører vi om de forfattere, der har bidraget til Japans litterære stjernestatus. Det bliver en sanselig aften med skøre fortællinger, japanske delikatesser og te serveret med inspiration fra de traditionelle japanske tecermonier.

Arrangementet er en del af arrangementsrækken ’Lyt til verdenslitteraturen’, hvor biblioteket sætter fokus på verdenslitteraturen med højtlæsning, smagsprøver og musik.

Tirsdag den 20. Oktober
Kl. 19  -  21:00
KR 50,-
Lynge bibliotek

Billetprisen inkluderer drikkevarer og smagsprøver.