Tilbage til litteraturen

Bestil billet(ter)

Tilbage til litteraturen 24. marts i Lynge

24.03.19
Oplev litteraturen gennem naturen sammen med andre. Lynge og Allerød Bibliotek deltager ved årets erhvervsmesse i Lyngehallen og giver dig mulighed for at blive inspireret til læsning i naturen.

’Tilbage til litteraturen’ er gåture i naturen og højtlæsning af tekster ved litteraturformidler Lise Falck Hansen. Vi bruger naturen til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal lytte til højtlæsningen.

Det er en tur for dig, der gerne vil i gang med at læse igen. Måske har du haft for travlt med børn, karriere og cykling. Måske har du bare lyst til et skud ’vitamin litt’.

Hvad bliver der læst højt af?: Der bliver læst en blanding af både ældre, klassisk litteratur, men også nye udgivelser.

Afhængigt af vejret er vi ude hele tiden, ellers går vi tilbage til Lyngehallen og læser.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Mødested og -tid:

Bibliotekets stand ved Erhvervsmessen i Lynge

Lyngehallen, Idrætsvej 14

3540 Lynge

Lørdag d. 23/3 kl. 11-13

Søndag d. 24/3 kl. 11-13

Klæd dig på efter vejret.