Tilbage til litteraturen

Bestil billet(ter)

Tilbage til litteraturen 25. maj

25.05.19
Oplev litteraturen gennem naturen sammen med andre. Dette er en tur for dig, der gerne vil i gang med at læse igen. Måske har du haft for travlt med børn, karriere og cykling. Måske har du bare lyst til et skud ’vitamin litt’.

’Tilbage til litteraturen’ er gåture i skoven og højtlæsning af tekster ved litteraturformidler Lise Falck Hansen. Vi bruger naturen, til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal sidde stille og lytte til højtlæsningen.

Sådan kan det foregå: Afgang fra pladsen foran biblioteket klokken 11.00, med kurs mod det nærmeste stykke skov.

Gåtur og ophold i skoven, afhængigt af vejret er vi ude hele tiden, ellers går vi tilbage til biblioteket og læser. Vi går ud hver gang, uanset regn og slud, klæd dig derfor på efter vejret.

Vi vil ofte sidde i skovbunden og 'være' en kort stund, derfor medbring gerne en lille rygsæk med noget at sidde på og lidt vand. Biblioteket sørger for kaffe og te.

Hvad bliver der læst højt af?: Der bliver læst højt af en blanding af både ældre, klassisk litteratur, men også af ny