Havtema

Bestil billet(ter)

Tilbage til litteraturen 27. april

27.04.19
”Da jeg var på din alder, var jeg en rigtig sømand på et råsejlsrigget skib, der sejlede på Afrika, og jeg har set løver på strandbredden om aftenen’ – Citat ’Den gamle mand og havet’, Ernest Hemingway

Oplev havet gennem litteraturen i naturen sammen med andre. På april måneds tilbage til litteraturen, vil vi sammen med blandt andre Hemingway, ’sejle’ ud på de vilde vover og høre historier om havet. Sammen med litteraturformidler Lise Falck Hansen, går vi ud i naturen og får læst højt undervejs. Vi bruger naturen til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal lytte til højtlæsningen. Undervejs vil der også være samtaler om havet, litteratur og andet.

Afhængigt af vejret er vi ude hele tiden, ellers går vi tilbage til Allerød Bibliotek og læser. Arrangementet er for alle med lyst til litteratur.

Mødested: Pladsen på foran Allerød Bibliotek, Skovensvej 4

Klæd dig på efter vejret og medbring gerne et siddeunderlag.