Japansk Skovbadning

Bestil billet(ter)

Tilbage til litteraturen - Japansk skovbadning

25.05.19
Maj måneds tema for 'Tilbage til litteraturen' er Japan og naturen. Dagen byder på gåtur og ophold i det grønne med oplæsning af japansk litteratur.

’Tilbage til litteraturen’ er gåture i skoven og højtlæsning af tekster ved litteraturformidler Lise Falck Hansen. Vi bruger naturen, til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal sidde stille og lytte til højtlæsningen.

Sådan kan det foregå: Afgang fra pladsen foran biblioteket klokken 11.00, med kurs mod det nærmeste stykke skov.

Gåtur og ophold i skoven, afhængigt af vejret er vi ude hele tiden, ellers går vi tilbage til biblioteket og læser. Vi går ud uanset regn, klæd dig derfor på efter vejret.

Vi vil sidde i skovbunden og 'være' en kort stund, derfor medbring gerne en lille rygsæk med noget at sidde på og lidt vand. Biblioteket sørger for te.