Japansk Skovbadning

Køb billet(ter)

Tilbage til litteraturen - Japansk skovbadning 22. juni

22.06.19
I Juni måned laver vi igen Japansk Skovbadning, denne gang med fokus på Haiku-digte. Sammen vil vi opleve haikudigte og forsøge at skrive vores egne haikudigte. Dagen byder på gåtur og ophold i det grønne med forskellige øvelser undervejs.

’Tilbage til litteraturen’ er gåture i skoven og højtlæsning af tekster ved litteraturformidler Lise Falck Hansen. Vi bruger naturen, til at finde fordybelse og nærvær, når vi skal sidde stille og lytte til højtlæsningen.

Ved denne tur, skal deltagerne dele forskellige haikudigte og prøve selv at skrive lidt haikudigte også. Der bliver også plads til oplæsning af lidt andet litteratur.

Sådan kan det foregå: Afgang fra pladsen foran biblioteket klokken 11.00, med kurs mod det nærmeste stykke skov.

Gåtur og ophold i skoven, afhængigt af vejret er vi ude hele tiden, ellers går vi tilbage til biblioteket og læser. Vi går ud uanset regn, klæd dig derfor på efter vejret.

Vi vil sidde i skovbunden, for at 'være' og skrive en kort stund, derfor medbring gerne en lille rygsæk med noget at sidde på og lidt vand. Biblioteket sørger for lette snacks.