Dicte+Hempler

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:30 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For alle
Musik

GAFFA Library Sessions: Dicte+Hempler

02.11.17
Allerød Bibliotek og GAFFA Library Sessions byder velkommen til en aften, hvor du ved en eksklusiv interviewkoncert, har mulighed for at komme helt tæt på kunstnerne Dicte+Hempler

DICTE + HEMPLER er en ny konstellation, og så alligevel ikke. Nu kommer det første fælles studiealbum med titlen UPPERS.

De to velkendte kunstnere markerede sig tilbage i 2012 med en koncertrække under navnet The Dark & Stormy Sessions, der også udmøntedes i en liveskive.

UPPERS er dog en ny begyndelse, for her er de to musikere gået sammen om et album, der består af sange, der fortæller historier og et musikalsk rum der slår gnister.

Nu slår de to stærke kunsterne sig sammen musikalsk med albummet ’Uppers’, det første ”rigtige” album, hvor der ikke bliver fortolket, men som er skabt på stedet af en duo, der nu ser sig selv som et band.

Dicte + Hempler deler oplevelsen af, at de med det nye album er blevet til en enhed. Sammen har de skabt et fælles udtryk, der synes at have en herlig tidløs kvalitet.

Der er tale om et nænsomt og særdeles smukt udtryk, båret af en samling nøje udvalgte sange, der ikke mindst stammer fra Claus Hemplers store lager af uudgivet og stærkt vanedannende musik.

Sprængfyldt med de gode fortællinger som er alfa og omega for de to. 

Tag kæresten under armen, få børnene passet, og kig forbi Allerød Bibliotek til en helt særlig musikalsk aften med Dicte+Hempler 

Tags