Paragraffer
Paragraffer

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Bibliotekssalen på 2. sal
Target
For voksne
Rådgivning

Advokatvagten i august - i Salen

12.08.19
Advoktvagten kommer d. 2. mandag i måneden fra kl. 16-17.30. Det foregår i denne måned i Salen i stueetagen.

Advokatvagten er en slags juridisk skadestue, hvor frivillige advokater og advokatfuldmægtige yder gratis, mundtlig rådgivning om juridiske spørgsmål.

Alle borgere kan – uanset indkomstforhold – henvende sig i Advokatvagten. Henvendelsen er helt anonym, og der bliver ikke skrevet noget ned eller lavet en sag. Advokatvagten kan kun kontaktes ved personligt fremmøde. Alle advokater og advokatfuldmægtige, der er tilknyttet Advokatvagten, arbejder pro bono – altså uden betaling.

Der sidder kun advokater eller advokatfuldmægtige i Advokatvagten. De har alle bestået en juridisk uddannelse på universitetet og advokaterne har derudover en uddannelse som advokat. Alle advokater skal være medlem af Det danske Advokatsamfund. Advokatfuldmægtigene er under uddannelse til advokater og arbejder for en uddannet advokat, der også står inde for advokatfuldmægtigens rådgivning.

Du kan læse mere om Advokatvagten her: www.advokatvagterne.dk


Rådgivningen foregår på i Salen i stueetagen. Vent venligst på de stole, der er stillet op udenfor lokalet. Du vil blive kaldt ind, når det er din tur. Tidsbestillingen er ikke muligt, du skal bare møde op. Der bliver ikke udleveret numre, I skal selv holde styr på hvis tur det er.

Bemærk:
Ferielukket i juli.