Digital Artikelservice holder pause i 2020

Digital Artikelservice (midlertidig lukket)

Adgang
Adgang med login
Digital Artikelservice giver dig mulighed for at bestille danske tidsskriftsartikler til levering i din indbakke. Du skal blot oprette et login til bibliotek.dk.

Bemærk: Digital Artikelservice holder pause i 2020

Allerød Biblioteker har tegnet abonnement på Det Kgl. Biblioteks tjeneste Digital Artikelservice. Den giver adgang til digitaliserede udgaver af danske tidsskrifter. Hvis artiklen er skannet på forhånd, får du den tilsendt til via email i løbet af ganske få minutter. Ellers sørger Det Kgl Bibliotek for at skanne artiklen til dig og den bliver afsendt i løbet af 1-2 dage.

Du søger artiklerne frem via www.bibliotek.dk - brug evt. fanebladet "Artikler". Hvis du vil modtage artikler direkte i din indbakke, skal du logge ind på bibliotek.dk inden du bestiller. Det kræver, at du opretter en særlig konto.


Tryk på Login - Vælg Bibliotekslogin -  "Allerød Biblioteker" og indtaste dit CPR-nummer og pinkode.  Når du har indtastet dine oplysninger og har logget på, skal du derefter oprette Allerød Bibliotek eller Lynge Bibliotek som "Favorit Bibliotek" og som "Afhentnings Bibliotek". Her skal du indtaste dine loginoplysninger til Allerød Biblioteker. Hvis du har brug for hjælp til at oprette et favoritbibliotek kan du komme forbi biblioteket i de personalebetjente åbningstider.

Når du bruger PC

I stedet for at bestille en artikel som du plejer, skal du trykke på den røde tekst "Bestil kopi (digital eller printet)" i stedet for den blå Bestil knap.

Mobiltelefon

Den røde tekst, som du skal trykke på "Bestil kopi (digital eller printet)", bliver først vist efter du har trykket på den blå Bestil-knap.Herefter modtager du en mail med et link til en hjemmeside, hvor du kan downloade din artikel:
Hvis du bestiller en artikel uden at have logget ind først, modtager du den med lidt forsinkelse, da vi skal videresende den til dig manuelt.