Abonnér på Mediezonen

Mediezonen

Bone - fantasy på højt niveau

"Bone" er på en og samme tid episk fantasy, slapstick humor, dannelsesrejse og kærlighedshistorie. Det er imponerende, at Smith har fået en så helstøbt og velfortalt historie ud af så forskellige elementer.

Scalped

Besk noir stemning, fascinerende karakterer og et veldrejet uforudsigeligt plot er alle faktorer, som gør "Scalped" til et yderst veloplagt bekendtskab.

Y - The Last Man

DCs underforlag Vertigo er kendt for sine lidt vildere serier af høj kvalitet, og sci-fi eposset "Y the Last Man" af forfatteren Brian K. Vaughan og tegneren Pia Guerra er bestemt ingen undtagelse.
Midnight in Paris

Hyggefilm på filmstriben

Det er december, det er mørkt og det er tid til at gå i hi under dynen med en stribe af gode film. Du må se 3 film gratis på Filmstriben.dk om måneden via biblioteket. Få inspiration her.
filmpopcorn

Så er vi klar med en ny omgang Fredagsfilm

Nu kan du igen få gode filmoplevelser hver måned - både på Allerød Bibliotek og som noget nyt nu også på Lynge Bibliotek. Filmprogrammet er bredt og spænder fra medrivende familiefilm over nervepirrende gysere og skæve musicals til hyggelige julefilm. Programmet er sammensat af vores filmelskende bibliotekarer og der garanteres store filmoplevelser.

Sider

Abonnér på Mediezonen