E-bøger - engelske

eReolen Global er bibliotekernes ebogsservice for engelske ebøger og netlydbøger - lige til at downloade eller streame. Du kan låne 2 ebøger/netlydbøger om måneden og lånetiden er 21 dage.

eReolen Global er et nyt digitalt tilbud til dig, der kan lide at læse og lytte på engelsk.

eReolen Global indeholder ca. 2.500 engelske e-bøger og netlydbøger til både børn og voksne. Hjemmesiden ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app. Både web og app drives af det amerikanske firma OverDrive.

Til de voksne er der både rejseguides, krimier, historiske romaner, tegneserier og biografier. For børnene er der billedbøger og bøger til højtlæsning, og så er der titler af forskellige sværhedsgrader til dem, der selv er begyndt at læse på engelsk.

Sådan gør du:

Start med at downloade appen enten via fx  App Store eller Google Play

App’en til eReolen Global hedder OverDrive og fås til både iOS, Android og Windows.

1.Download og åbn appen Overdrive.

2.Opret en såkaldt OverDrive-konto via Facebook eller med din e-mail-adresse.

3.Log på siden eReolen.global med dit cpr-nummer, pinkode og navn på dit bibliotek.

4.Søg, reserver og lån blandt de 2.500 titler.

OBS: Hvis du kun vil streame eller prøvelæse/høre en titel, så behøver du ikke at downloade appen, men så kan du gå direkte ind på www.ereolenglobal.dk på din PC og lytte/læse direkte derfra.

Hvor mange e-bøger og lydbøger kan du reservere/låne?

Du kan reservere to titler ad gangen og låne to titler ad gangen. Derudover kan du stadig låne tre e-bøger og tre lydbøger på eReolen.dk.

Antal dage du har til at foretage dit lån, efter du har fået mail om, at den reserverede titel nu er tilgængelig for lån: 2 døgn/48 timer Lånetid: 21 dage.

Man kan aflevere en titel, hvis den er streamet, men ikke downloadede lån.

Vil du vide mere?

Sådan bruger du OverDrives app:

Sådan bruger du eReolenGlobal: