Besøg af 5B fra Blovstrød Skole

18.08.21
Blovstrød Skole besøger flittigt biblioteket, hvilket vi børnebibliotekarer er rigtig glade for. I dag var det 5Bs tur og klassen mødte da også talstærkt op, friske og klar på at blive introduceret til vores fysiske og online tilbud samt et udpluk af nøje udvalgte bøger til aldersgruppen.

Udover den generelle introduktion til biblioteket fik vi også en snak om graphic novels og det faktum, at sådanne bøger kan hjælpe lidt trætte læsere i gang med at læse, fordi siderne ikke er fyldt med tekst fra start til slut og derfor ikke virker så overvældende. Flere og flere almindelige bøger til børn i 3.-6. klasse benytter sig også af flotte illustrationer, og det at læsningen brydes på denne måde, virker rigtig godt.

Vi anbefaler selvfølgelig også graphic novels til børn der elsker at læse bøger og som sluger den ene bog efter den anden - her gør vi det for illustrationerne og fortællingens skyld. Lige for tiden udkommer den ene fantastiske udgivelse efter den anden. Historierne er spændende, aktuelle og vedkommende, så det er bare med at komme i gang.


Børnene fra Blovstrød Skole blev bl.a. præsenteret for eller fik vist følgende, da de besøgte biblioteket i dag:

Tegneserier og Graphic novels

Gys og gru

Youtubere

Fantasy

Krimi og spænding

Tunge emner

Sjove bøger

Familie, venner og kærlighed

Anden skønlitteratur

Tags