x_nominer-dit-yndlingsord

Hvad er danskernes yndlingsord?

Allerød Biblioteker og Danmarks Biblioteker inviterer alle til at deltage i kampagnen om at kåre danskernes yndlingsord.

Fra mandag den 2. juli inviteres alle til at byde ind med ens yndlingsord; det ORD som betyder noget særligt for dig, det ORD som gør dig glad, eftertænksom eller på anden vis betyder noget for dig som menneske.

Hen over sommeren samles alle de indkomne bud sammen, og blandt disse udvælges 9 yndlingsord af en til lejligheden særligt sammensat ORDjury.
De 9 udvalgte yndlingsord præsenteres i den afsluttende finale, hvor alle igen kan være med til at kåre vinderORDet, og dermed danskernes yndlingsord.

Kåringen af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37, hvor Danmarks Biblioteker hele ugen sætter fokus på ORD; hvad de kan, hvad de betyder for os, hvordan de udfordrer, gør os kede af det eller glade – og meget mere. Det sker med events, konkurrencer, finurlige indslag og opslag og andre aktiviteter, som skal få os alle til at tænke lidt mere over, hvad ORD kan og hvad de betyder for os.

I forbindelse med kampagnen vil biblioteket have en masse spændende arrangementer på programmet i uge 37. Mere information herom kommer, når arrangementsprogrammet lander!

Stemmeboks - Danskernes yndlings ord

Så hvad er dit yndlingsord?
Giv os dit bud i stemmeboksen på biblioteket eller på www.danmarksbiblioteker.dk fra den 2. juli 2018.

ORDet er dit!

Normineringsfasen er fra den 2. juli (uge 27) til og med den 26. august (uge 34).

Mange sommerhilsner
Allerød biblioteker og Danmarks Biblioteker