Kryds og tværs på Allerød Bibliotek plakat

Festugen 'Allerød på X og Tværs'

I uge 34 byder 'Allerød på X og Tværs' på mere end 50 arrangementer spredt over hele kommunen.

Fra den 18. august til den 26. august vil der være en masse spændende arrangementer spredt over hele kommunen.

Ugen starter med Aktiv Fritid og slutter med Lynge Byfest og Kræmmermarked.  Der vil være en lang række særarrangementer sammen med de kulturelle og underholdende arrangementer, der i forvejen er i kommunen.

Noget skal der betales entre til, men der vil også være rigtig mange gratis arrangementer.

På Allerød Bibliotek, kan du bl.a. opleve disse gratis arrangementer:

Mandag d. 20. august, kl. 17:00
Mavedans med Pia Johannesen.

Mandag d. 20. august, kl. 17:00
Kunstudstilling med lærernes egne værker. DOF Allerød Fritidsskole. Kom og mød nogle af udstillerne.

Onsdag d. 22. august, kl. 15:00
Hold Hjernen Frisk. Åbningsarrangement med foredrag af Josée Linnemann ”Kan vi undgå Alzheimer?” og ”Hvad er SMART-Training” v. Janne Bolin & Jette Hansen, specialtrænere ved Lillerød Gymnastik. Hent en gratis billet her

Onsdag d. 22. august, kl. 17:00
Linedance med Allerød Linedance.

Fredag d. 24. august, kl. 16:00
Orkestret Babulja. Børneunderholdning og musik.
Hent en gratis billet her

Du kan få en folder over alle arrangementer i hele ugen på borgerservice og på biblioteket eller downloade programmet via linket nedenfor.