Natur- og Litteraturtræning

18.12.18
Naturtræning og højtlæsning, med Lillerød Gymnastik og Allerød Bibliotek.

I dette forløb ”Litterær naturtræning”, kombinerer Lillerød Gymnastik og Allerød Bibliotek litteratur med fysisk træning og natur. Vi mødes ca. 2,5 time hver uge på pladsen foran biblioteket, og starter med at lave fysisk træning i naturen. Efter træningen samles vi i bibliotekets bløde stole og får ved højtlæsning udfordret hjernen ved højtlæsning af et skønlitterært værk. Undervejs i læsningen holder vi pauser og reflekterer i fællesskab over det læste.

Forskning viser, at træning i naturen fremmer både dit fysiske og psykiske velbefindende. Ophold i naturen modvirker stress og booster humøret. Gennem leg og øvelser styrker vi muskler og kredsløb og i fællesskab udfordrer vi balancen, koordination og hukommelse.

Tilmelding foregår via Lillerød Gymnastiks hjemmeside under ’events’, www.lifgym.dk

Opstart 10. januar 2019