Foto: Ursula Taylor

Troldspejlet Live på Allerød Bibliotek

19.11.21
Mød nørdernes grand old man Jakob Stegelmann live torsdag den 25. november kl. 19-21.

Siden 1989 har tv-programmet Troldspejlet været på skærmen med nyt og gammelt fra fantasiens verden - til stor glæde for børn og barnlige sjæle. Mød Troldspejlets vært Jakob Stegelmann på helt tæt hold. Han tager os med på en kulørt rejse fra dengang, tegnefilm var håndtegnede og computerspillet var tv-tennis - op til i dag, hvor alt kan lade sig gøre i spillenes og filmens verden. På sin helt særlige måde vil Jakob Stegelmann føre os gennem den kulørte kulturs brogede og vidunderlige historie.

Med Troldspejlet LIVE får man Jakob Stegelmann på helt tæt hold: Han tager publikum med på en kulørt rejse fra dengang, tegnefilm var håndtegnede og computerspillet var tv-tennis - op til i dag, hvor alt kan lade sig gøre i spillenes og filmens verden. På sin helt særlige måde vil Jakob Stegelmann føre os gennem den kulørte kulturs brogede og vidunderlige historie.

Der er således noget at blive klog på, hvad enten man er helt grøn hvad angår joystick, computermus og tegneserier, eller man har været med lige siden Pac-Man og Commodore 64 var det vildeste på markedet - eller endda før.

Troldspejlet LIVE er kulturformidling, der bevæger sig lidt dybere ned  - og graver de gode fortællinger frem. Det er historiefortælling for voksne såvel som børn.

Billetter

Billetter kan købes på Allerød Bibliotekers hjemmeside.