På billedet står der 'Suget ind'

Ny webserie om børnebøger

14.12.20
Børn inspirerer børn på egne præmisser

I starten af december udgav eReolen Go! første afsnit af webserien ”Suget ind”, der skal booste læselysten hos de 7-12-årige. Se den og husk endelig at fortælle dine børn om den.

Boganbefalinger på børnenes præmisser

Hvordan styrker man læseglæden hos børn? Ét bud er at lave litteraturformidling på børnenes præmisser i et format, som børnene foretrækker og forstår.

”Suget ind” er en spritny webserie inspireret af populære formater fra bl.a. YouTube og DR Ultra.  Med serien er det ambitionen at give børnene et tilbud, som hidtil har manglet: Nemlig relevante boganbefalinger i øjenhøjde på de platforme, hvor børnene i forvejen færdes.
 

Børnene kommer til orde

Første sæson af ”Suget ind” består af 18 korte afsnit fulde af sjov, bøger og gode snakke om, hvorfor det er fedt at læse. Seeren inviteres ind i bøgernes verden af tv-vært og biblioteksformidler Rasmus Ott, men det er især børnene selv, der kommer til orde og fortæller om deres læseglæde og deres bedste, sjoveste, pinligste og mest uhyggelige læseoplevelser. 
 

Fakta

Der udkommer et nyt afsnit af 'Suget ind' hver mandag og fredag.

Se dem på eReolen Go! eller eReolen Go!s Youtube-kanal.

Hvis dine børn går på en folkeskole i Allerød, kan de læse og lytte bøger med deres unilogin på eReolen Go! De behøves altså ikke at være oprettet som lånere på Allerød Biblioteker.

Tags