Fri adgang til Mediastream

06.01.21
Find dine forældres bryllupsannonce eller få afkræftet den ’gode’ historie om snestormen i februar 1988, som din onkel plejer at fortælle til alle familiefesterne.

Mens bibliotekerne er lukkede, tilbyder vi i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek fri adgang hjemmefra til Mediastream. Adgangen omfatter 6,5 mio. avissider fordelt på 67 digitaliserede ejerløse aviser udgivet i perioden 1919-2002.

Mediestream er et stærkt værktøj til borgere med interesse i slægtsforskning og historie. Du kan dykke ned i millioner af avissider med artikler, reklamer, virksomhedsnyt, dødsannoncer og mange andre elementer, som dokumenterer og beskriver mennesker og begivenheder. Eksempelvis giver Mediestream slægtsforskere mulighed for at søge i indholdet i dødsannoncer og lignende bekendtgørelser, som ikke tidligere har været søgbare i traditionelle kilder.

Der gives fri adgang til følgende ejerløse aviser.

Adgang til Mediastream