Familie der læser sammen i en øreklapstol med en iPad
Kilde: eReolen

Udvidet adgang til e-resurser

14.05.20
Du kan låne 10 ebøger og 10 netlydbøger fra eReolen hele foråret og sommeren og du har adgang til Ancestry, Infomedia og Mediestream hjemmefra mens der er lukket for ophold på bibliotekerne.

Adgang til Ancestry hjemmefra

Normalt kan du kun bruge slægtsforskningens databasen Ancestry mens man er på biblioteket. På grund af bibliotekernes lukkeperiode og begrænset genåbningstilbud er der etableret midlertidig adgang til databasen frem til d. 30. juni 2020. Brug dit CPR nr. og pinkode fra biblioteket for at logge på hjemmefra.

Adgang til Infomedia hjemmefra

Mens bibliotekerne har lukket for ophold og brug af pc'er har du adgang til Infomedia hjemmefra. Få adgang til databasen som indeholder artikler fra aviser, fagblade og månedsblade.

Adgang til Mediestream Folkebiblioteket hjemmefra

Søg og læs i en udvalgt samling af historiske aviser fra perioden 1921 til 2001. Normalt skal du komme på biblioteket, for at få adgang. Mens Folkebibliotekerne holder lukket pga coronavirus, har du adgang hjemmefra.

eReolen

10 ebøger og 10 netlydbøger i maj måned.
Titler du altid kan låne

E-reolen Go!

Gratis e-bøger til de 7-14 årige
10 ebøger og 10 netlydbøger i maj måned.
Titler du altid kan låne

RB Digital

Adgang til over 300 e-magasiner på engelsk og enkelte magasiner f.eks. Alt om videnskab, Antik & Auktion, Datatid, DinVinGuide, IN, Spis Bedre og Vi Unge.

Press Reader

Læs internationale aviser hjemmefra