Bøger
Bøger

Pendler-litteratur

Pendler du også til og fra arbejde eller uddannelse i hverdagen? Så kan du få lidt inspiration til, hvad du kan læse på turen.

Jeg har lige læst "Henning elsker at få smæk - 92 forestillinger om medpassagerer i Kystbanen" af Mikkel Jønsson (Den grønne bog på billedet).
Det er små hverdagsforestillinger med en god portion fantasi oveni, om forfatterens medpassagerer i Kystbanen. Det er en rigtig sjov lille bog, der får lattermusklerne på arbejde. Sproget er letlæseligt og alle kan være med. Perfekt til tog- eller busturen! /Line
 
Vi møder f.eks. den 63-årige kvinde, Inger Kjeldsen, der i særdeleshed er bitter over hendes triste liv og synes, at ALT er øv! Især når en lømmel kommer og beder om sædet ved siden af hende, der ellers var beregnet til hendes billige håndtaske fra 1994.  
Vi møder også René Junker i 30'erne, som er pænt træt af kæresten Tina's to sønner, der har et energinivieau uden lige. Han leger medtanken om at dope drengene med søvnmiddel, så ham og kæresten kan få lidt fred i sommerhuset her i weekenden. 

Nedenfor har jeg samlet nogle titler, der omhandler tog på den ene eller anden måde. Du kan med rette læse dem i toget eller bussen. Mere meta bliver det vidst ikke. 
 

 
Materialer