Beskyt dig selv og andre
Kilde: Sundhedsstyrelsen

Aflysning af arrangementer

16.03.20
Allerød Bibliotek aflyser de resterende forårsarrangementer. Solgte billetter refunderes.

For at støtte op om myndighedernes tiltag i forhold til at forebygge spredning af coronavirus aflyser Allerød Biblioteker alle arrangementer frem til juli 2020.

Allerød Biblioteker står midt i en spændende forårssæson med mange arrangementer på programmet, som desværre er nødsaget til at blive udsat eller aflyst. Solgte billetter vil blive refunderet automatisk, hvis de er købt på nettet.

Har du købt dine billetter i ekspeditionen på biblioteket, vil du få kontakte dig, så du kan få beløbet refunderet.
Allerød Bibliotek har lukket indtil videre og genåbner tidligst mandag d. 11. maj kl. 11. Der kan være planlagte arrangementer i bibliotekets lokaler, som vi ikke selv har organiseret. Disse er også aflyst mens biblioteket holder lukket. Kontakt arrangøren hvis du har brug for yderligere information.

Opdateret d. 17. april 2020