Gyngerne er tilbage

27.01.22
De har længe været savnet, men nu er de heldigvis tilbage - vores meget populære gynger.

I efterhånden lang tid (sådan føles det!) har vi måtte undvære gyngerne på børnebiblioteket i Allerød, men i dag blev de atter hængt op, og allerede kort efter blev de indvidet af tre meget glade børn, der bare blev ved med at grine og grine. Det var så skønt.

Gyngerne har været efterspurgt af rigtig mange, så nu er det nu, at I skal komme ned forbi biblioteket og gynge i takt.

ActiveFloor

Husk også, at der er mulighed for god underholdning i salen ved siden af børnebiblioteket. Her tænder vi for ActiveFloor i den betjente åbningstid, de dage hvor rummet ikke skal bruges til andet. ActiveFloor indeholder sjove og udfordrende spil til alle aldersgrupper.