Kom og lån bøger mandag og tirsdag

07.12.20
Det er netop blevet meldt ud, at biblioteker i en lang række kommuner midlertidigt skal lukkes. Det gælder også Allerød og Lynge Bibliotek, som begge lukker fra onsdag den 9. december, foreløbig frem til den 4. januar 2021.

Nedlukningen betyder, at du har i dag mandag og i morgen tirsdag til at hente en stak gode bøger til den kommende tid.

Vi har åbent begge dage fra kl. 7-21.
I Allerød er der betjent åbningstid mandag og tirsdag fra kl. 11-18
I Lynge er der betjent åbningstid mandag fra kl. 11-18.

Allerød Biblioteker følger myndighedernes retningslinjer og anvisninger for at forebygge spredning af coronavirus. Dvs., at der maximum må være 100 personer på Allerød Bibliotek og 30 personer på Lynge Bibiotek ad gangen. Desuden skal alle over 12 år bære visir eller mundbind, holde god afstand til hinanden og spritte hænder af både ved ind- og udgang af biblioteket, samt inden og efter brug af selvbetjeningsmaskinerne.

Se flere retningslinjer på vores side 'Mundbind og andre forholdsregler'

Vi glæder os til at se jer.