Ledig stilling

Kan du sætte kulturen og især litteraturen i spil?
Kan du skabe ivrige læsere? Og er du den bedste vært for vores bibliotek. Så har Allerød Biblioteker brug for dig.
 
Du skal synes at det er sjovt og inspirerende at formidle både i og udenfor biblioteksrummet.  Du kan fange læserne i udlånet og få en god snak i gang.
Du kan gøre litteratur levende og inspirere og begejstre både lånere og dine kolleger. Du evner at omsætte nye ideer til praksis og følge dem helt til dørs, og du tager værtsskabsrollen på dig med glæde og naturlighed.
 
Særligt for dig:
- Du vil sammen med dine nye kolleger indgå i Område Oplevelse og arbejde med alle dele af bibliotekets tilbud for unge og voksne.
- Blandt opgaverne er daglig biblioteksdrift som fx udlånsvagter, materialevalg og -pleje, læsekredse og arrangementer.
- Deltagelse i projektarbejde som fx at skabe litterære fællesskaber for borgere, aktiviteter i Bymidten og samarbejde med lokale foreninger.
- Blandt arbejdsopgaverne er også betjening af vores filial i Lynge, sammen med et hold af kolleger. Du bliver kontaktpersonen for Lynge og skal have derfor også have interesse for det nære og den lokale forankring.
- Du skal have interesse for at arbejde med guidet fælleslæsning og andre former for litterær formidling.
 
Vi arbejder ud fra tanken om, at vi er ét hold, der sammen gør hinanden bedre. Vi er organiseret sådan, at alle tilhører et specialistområde, der har særlige ansvarsområder, og alle deltager i den direkte ekspedition i åbningstiden.
Du skal derfor forvente både at have opgaver inden for dit specialistområde men også deltage i ekspeditionsopgaver.
Du skal være uddannet Bibliotekar Db., Cand.Scient.bibl., eller anden relevant uddannelse. Du skal være vant til at samarbejde på mange forskellige niveauer og være teamplayer. 
Stillingen er med tiltrædelse 01.juli 2019 eller snarest herefter. Stillingen er på 37 timer om ugen og indeholder også aften- og weekendarbejde.  
 
Vi kan tilbyde dig:
- Ansættelse på en dynamisk arbejdsplads med fokus på udvikling
- En organisation, hvor vi samarbejder på tværs omkring opgaveløsningen og løser dem i fællesskab.
- Et spændende samarbejde med gode kollegaer, hvor godt humør, fælles ansvarlighed og gensidig respekt samt generøsitet udgør et godt arbejdsmiljø
 
I forbindelse med evt. ansættelse indhentes referencer samt børne- og straffeattest. 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Henrik Hansen på tlf. 48126020
 

Ansøgningsfristen er den 29. april 2019.

Ansøgninger modtages kun via kommunens rekrutteringssystem, hvor du bedes vedhæfte ansøgning, cv, eksamensbeviser samt øvrige relevante bilag.

Søg stillingen her

 
Samtaler afholdes medio maj.
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.
 
Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur.

Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder. Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.
Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.
Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.