Allerød kommune skilt

Ledig stilling

Allerød Biblioteker søger børnebibliotekar til biblioteksdrift og udvikling af aktiviteter med fokus på tweens.

Er du iderig og initiativrig? Brænder du for at give børn og deres forældre det bedste læse- og kulturtilbud? Så er det dig vi søger.

Allerød Biblioteker i Allerød Kommune har fokus på betjening af daginstitutioner, skolesamarbejdet, børns læsekompetencer og læseglæde, samt spændende kulturoplevelser til børn og deres familier.

Vi søger en børnebibliotekar eller en biblioteksformidler med anden relevant uddannelse. Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. oktober 2018.

Du vil blive en del af Område ”Børn”, hvor du sammen med to andre kollegaer skal nytænke og udvikle vores tilbud til de 0-12 årige. Dine opgaver vil have formidling til skolebørn som særligt fokus. Du vil blive en del af Allerød Bibliotekers publikumsbetjening, materialeflow, afvikling af arrangementer og udvikling af nye aktiviteter for børn og børnefamilier. Dine arbejdsopgaver vil være forskelligartede, og du skal forvente at have 1-2 aftenvagter om ugen, samt lørdagsvagt ca. hver 4 lørdag.

Du kommer med en viden om børn og børnekultur og har et stort kendskab til børnelitteratur. Du har en masse ideer, som du formår at omsætte til praksis. Du kan tænke digitale løsninger og formidling ind i din praksis. Du er en skarp kommunikator på skrift og i tale og har nemt ved at indgå i relationer til mange forskellige samarbejdspartnere, kollegaer og bibliotekets brugere. Du kan arbejde projekt- og procesorienteret og kan bidrage til et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Vi arbejder på tværs af hele organisationen, og ser os som ”Et hold”, hvis grundværdier er:
Generøsitet – vi går altid et ekstra skridt for vores borgere og hinanden.
Drømme og gode ideer skal op af skuffen og gøres til virkelighed – vi har højt til loftet.
Vi gør hinanden bedre og deler vores mange succeser.
Tillid og god dømmekraft er vejen til en godt bibliotek.
Vi har fokus på det gode værtskab.

Du er velkommen til at få flere oplysninger om stillingen hos Bibliotekschef Annette Godt på 21351244

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for AC.
Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.
Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.

Du søger stillingen digitalt via linket her senest d. 12. august 2018.

Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har ca. 25.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.
Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.
Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.
Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.​