Alle tidsskrifter er nu til hjemlån - også nyeste nummer

Reserveringsknappen er tilbage!

15.05.20
Du kan igen reservere materialer og som noget nyt kan du også hjemlåne nyeste nummer af tidsskrifter!

Mens bibliotekerne var lukket, var det ikke muligt at reservere materialerne på vores hjemmeside, i vores app, eller bibliotek.dk - men det kan du nu!

Vi har vi gjort nyeste numre af tidsskrifterne lånbare indtil videre, da det ikke er tilladt at sidde og læse i dem på biblioteket pga retningslinjerne for ind- og udlån for bibliotekerne.

Du kan kun afhente i de betjente åbningstider

Vi sender dig besked, når din reservering er klar til afhentning i de betjente åbningstider. Afhentningsfristen er 7 dage. Skriv til os, hvis du er forhindret i at hente til tiden, så prøver vi at få en god løsning. Det er nemmest, hvis du blot svarer på den email, du har fået.

Ønsker du ikke at låne materialet alligevel

Hvis du ikke længere har interesse i et materiale, du har bestilt, kan du afbestille hjemmefra. Du skal blot slette reserveringen i din lånerstatus - det er ligemeget om du allerede har fået besked om at det er klar til afhentning. Du er naturligvis altid velkommen til at svare på en email, vi har sendt dig.

Bestilling af materialer fra andre biblioteker

Du kan også bestille materialer fra andre biblioteker. Det gøres nemmest vi den landsdækkende biblioteksdatabase www.bibliotek.dk

Der er desværre fortsat lukket for bestilling af materialer fra Det Kgl. Bibliotek.