App'en 'Biblioteket'

Hele dit bibliotek samlet i en app

Hvad kan du med app'en 'Biblioteket'?

Med app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det i app’en, hvor du bliver henvist til vores hjemmeside og opretter dig med MitID.

Hent app'en i Google Play eller App Store

Du kan hente app'en 'Biblioteket' følgende steder:

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.redia.dk.biblioteket

Iphone:
https://itunes.apple.com/dk/app/biblioteket/id827729275

Når du henter app’en, skal du vælge din kommune og så er du igang. Login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside og på biblioteket.

Bliv inspireret

'Biblioteket' er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Nyheder fra eReolen, Børnenes univers, temalister efter aktuelle emner og meget mere.

Søg på tværs af alt

Med 'Biblioteket' kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Du kan filtrere dit søgeresultat alt efter om det skal være børne- eller voksenmaterialer. F.eks. kan du angive, at det skal være lix 20 eller passe til 8-11 årige. 
 

Glemmer du at aflevere til tiden?

No problem! 'Biblioteket' sørger for, at minde dig om, når dit materiale snart skal afleveres og ligeledes, når lånetiden er overskredet . Med beskeder fra app’en bliver du hele tiden holdt opdateret og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. 
 

Problemer?

Hvis du støder på udfordringer eller fejl i app'en, så giv os endelig besked. Du må meget gerne tage et skærmprint og sende i en mail til bibliotek@alleroed.dk, så er det nemmere for os at hjælpe :-)