Advokatvagten

Anonym og gratis retshjælp.

Paragraftegnet

OBS! Advokatvagten holder ferielukket i juli. 

Advokat Henrik Tvinnemose Nielsen yder anonym, gratis retshjælp den 2. mandag om måneden. 

  • Tid: Den 2. mandag i hver måned kl. 16.00-17.30
  • Sted: Bibliotekssalen på 2. sal, Skoven 4, Skovensvej 4, Allerød
  • Ferie: Advokatvagten i Allerød holder ferielukket i juli. 

Advokatvagten er en slags juridisk skadestue, hvor frivillige advokater og advokatfuldmægtige yder gratis, mundtlig rådgivning om juridiske spørgsmål.

Alle borgere kan – uanset indkomstforhold – henvende sig i Advokatvagten. Henvendelsen er helt anonym, og der bliver ikke skrevet noget ned eller lavet en sag. Advokatvagten kan kun kontaktes ved personligt fremmøde. Alle advokater og advokatfuldmægtige, der er tilknyttet Advokatvagten, arbejder pro bono – altså uden betaling.

Der sidder kun advokater eller advokatfuldmægtige i Advokatvagten. De har alle bestået en juridisk uddannelse på universitetet, og advokaterne har derudover en uddannelse som advokat. Alle advokater skal være medlem af Det danske Advokatsamfund. Advokatfuldmægtigene er under uddannelse til advokater og arbejder for en uddannet advokat, der også står inde for advokatfuldmægtigens rådgivning.

Du kan læse mere om Advokatvagten på: www.advokatvagterne.dk


Du vil blive kaldt ind, når det er din tur. Tidsbestillingen er ikke muligt, du skal bare møde op. Der bliver ikke udleveret numre, I skal selv holde styr på, hvis tur det er.