Vores forårsprogram er klar!

09.01.18
Du kan nu hente vores forårsprogram på biblioteket eller læse det online!

Der er rig mulighed for at blive både udfordret og klogere, når biblioteket atter blænder op for en række livestreamede foredrag i naturvidenskab. Programmet kommer vidt omkring; fra design af biomolekyler og nanorobotter, via en rumsafari på Mælkevejens planeter, henover Ig Nobelprisen, til noget så småt og jordnært som myrer.

Vintageekspert Pia Storm og Trine Halle fra Magasin du Nord Museum byder indenfor til en eftermiddag i modehistoriens tegn med masser af tips og tricks til, hvilket vintagetøj man skal gå efter, og hvordan det bedst kan styles.

I et spektakulært samarbejde mellem kunst og videnskab sendes publikum ud på en musikalsk rejse i det ydre rum, når den danske sangerinde Cæcilie Nordby og svenske Lars Danielsson sammen med astrofysiker Anja C. Andersen, koret Tritonus og dirigent Jakob Høgsbro indtager scenen til en spændende aften med stjernestøv og himmelske toner til ørerne.

I et eksklusivt og intimt samtalearrangement med udenrigskorrespondent Ulla Terkelsen og journalist Andreas Fugl Thøgersen bliver der mulighed for at høre nogle af de bedste historier fra Terkelsens år som omrejsende reporter.

Succesen med underholdning og fællesspisning fortsætter, når Frikadellebiblioteket inviterer indenfor til højtlæsning og sørøverhistorier med Onkel Reje, en rejse i trommernes og jazzmusikkens historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband, og finurlige og sjove børnerim i Sille og Palles ABC koncert.

Under overskriften ”Allerød Læser” sætter biblioteket i uge 15 fokus på børn, bøger og læsning med en række spændende arrangementer. Særskilt program for ugen følger, så hold øje med bibliotekets hjemmeside og Facebook. Ugen rundes af med ”Træd ind i fortællingen: Djævelens lærling”, når biblioteket åbner op for porten til Helvede og træder ind i Kenneth Bøgh Andersens fortælling om den store djævlekrig.

Dette er blot nogle af de arrangementer, som kan opleves på Allerød Biblioteker i forårssæsonen. Det fulde program kan du hente på bibliotekerne eller se under Det Sker her på hjemmesiden, hvor du også kan købe billetter til arrangementerne.