Sjove bøger, der kan få dig i godt humør

I maj måned læser vi sjove bøger, der kan få os i godt humør. Her er tre gode anbefalinger fra bibliotekets erhvervspraktikant.

Britt-Marie var her
af Fredrik Backman
Bogen handler om Britt-Marie, som er 63 år og kommer fra storbyen.  Hun er gift med Kent, som er entreprenør. Kent er en meget succesrig mand, som har gode forretninger med Tyskland. Britt-Marie vælger at gå fra sin mand efter 40 års ægteskab. Britt-Marie kommer til en lille by, som hedder borg. Byen borg har lidt tab efter den finansielle krise og har derfor kun et pizzeria og byens lokale fodboldhold tilbage.
Bogen er skrevet af Fredrik Backman og kan anbefales.

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
af Jonas Jonasson
Bogen handler om Allan Karlssons månedlange rejse gennem Sverige. På flugten kommer Allan Karlsson både i konflikt med politiet og en bande, som leder efter den kuffert, som Karlsson kom til at tage med fra stationen.
I bogen bliver man også trukket gennem 1900-tallet.
Bogen er skrevet af Jonas Jonasson og kan også anbefales.

Den utrolige historie om fakiren der sad fast i et ikea-skab
af Romain Puértolas
Bogen handler om Fakiren, som beslutter, at han vil prøve at se, hvordan det er at overnatte i Ikea. Det bliver så starten på Fakirens lange og fantastiske rejse.
Bogen er en topcharmerende roman, hvor man som læser for en sproglig fest.
Bogen er skrevet af Romain Puertolas og kan også anbefales.

Anbefalingerne er skrevet af Mathias, erhvervspraktikant på Allerød Bibliotek.