Børnebiffen for de 3-7 årige

02.12.21
Nu kan du se kortfilm af høj kvalitet med de yngste under et tæppe hjemme i stuen.

Børnebiffen er et nyt bibliotekstilbud til de allermindste børn og deres forældre. Portalen er skræddersyet til de 3-7 årige og indeholder næsten 400 kortfilm, som alle er af høj kunstnerisk kvalitet. Portalen rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger, ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum. Nogle af filmene er således fra Danmark, andre fra lande som f.eks. Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Blandt vores kendte og elskede børnebogskarakterer finder man f.eks. film om Hunden Ib, Lili, Vitello, Rita, Muldvarpen og Orla Førsnapper.

Sådan streamer du film fra Børnebiffen

• Åbn Børnebiffen.dk
  • Vælg en film og klik på play-ikonet
  • Klik på 'Log ind'
  • Vælg 'Allerød' under 'Vælg dit lokale bibliotek'
  • Indtast cpr-nummer og kode
  • Klik på 'Log ind'

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film, der kan streames.