Hvilket ord skal vinde?

Her er de 9 finalister

Hvilket ord skal være danskernes yndlingsord? Kåringen af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37.

Hen over sommeren har flere end 1500 nomineret deres personlige yndlingsord. Ord som er sjove, underfundige, småpolitiske, søde, frække og alt muligt andet. En ordkomite har udvalgt 9 ord blandt de mange nominerede, og nu er det op til DIG at stemme på ét af disse 9, og dermed være med til at kåre danskernes yndlingsord 2018.

Du kan være med til at afgøre det. Stem på DIT yndlingsord her
Du kan stemme frem til den 12. september 2018 kl. 12.

Her nedenfor er en lille ordleg, hvor alle 9 år indgår:

"I en hæsblæsende, krænkelsesparat kultur med mange kålhøge og lurendrejere kan vi tit komme til at dvæle ved kissejavet og alt det negative, mens vi glemme at være anstændige mennesker, der siger tak til vores medmennesker og pyt til alle de ting, vi ikke kan gøre noget ved alligevel"

Ordkomiteen består af
Hanne Marie Reffelt, Danmarks mest erfarne krydsordskonstruktør
Morten Visby, formand for Dansk Forfatterforening
Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam

I Uge 37 vil vi på biblioteket afsløre danskernes yndlingsORD. Vi ses.