Skilt

Allerød bibliotek LUKKER

Biblioteket skal have renoveret loftet og det betyder at vi lukker ned for hele biblioteket.
Heldigvis er det kun et par dage - og Lynge bibliotek holder åbent som sædvanligt.
Allerød bibliotek skal have renoveret elinstallationerne i loftet i voksen-udlånet. Så vi skal bruge et par dage til at pakke bøger ned og flytte reoler, så håndværkerne kan få plads.

Derfor er biblioteket helt lukket fra tirsdag den 22. maj kl. 18 til fredag den 25. maj kl. 7.

Efter den 22. maj og nogle måneder frem, er bibliotekets åbningstider som du kender dem, men biblioteket vil være lidt anderledes end du er vant til.
Vi rykker nemlig voksen-bøgerne ind i den store sal og betjeningen bliver i indgangsområdet foran. Det er ikke alle materialer der er tilgængelige i denne periode, ligeså vel som der kun er to computere til offentligt brug.

Har du nogen spørgsmål, kan du altid henvende dig til personalet på biblioteket.