dd-foto-marianne-graversen02.jpg

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Havens vilde dyr og planter

01.03.18
Kom til spændende foredrag med naturvejleder Morten DD den 1. marts

Hvordan kommer man i gang med at lære noget om Danmarks natur? Ikke ude i naturreservaterne, men i haven, hvor man færdes hver eneste dag! 

I dette foredrag kommer Morten D. D. rigtig tæt på den vilde natur, som næsten altid indfinder sig i haven, hvis man bare lader den gøre det. 
Sommerfugle, vilde bier, spændende ynglefugle og et mylder af ukrudt. Og hvem ved, måske vil Morten også fortælle om ukrudtet kan spises!

Morten D. D. Hansen er tv-vært og naturvejleder. Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn. 

Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte - og så er han tilmed sjov! Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere - og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude

Morten D. D. er forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne "Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge", "Insekter i Danmark" samt faghæfterne "Insekter på rejse", "Fugletræk" og "Møgbiller". 

Foredraget foregår på Allerød Bibliotek torsdag den 1. marts kl. 19-21 og er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening, Den Grønne Guide og Allerød Bibliotek.

dn_logo_jpglille.jpg
       
nytgglogo-storlille.jpg

 

Tags