Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
125 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Ny dato: Minik Rosing - rejsen til tidernes morgen

09.10.19
Arrangementet er flyttet til onsdag den 9. oktober kl. 19:00.

Få indsigt i gribende fund og forskning i geologiens univers, når Minik Rosing lægger vejen forbi Allerød Bibliotek til en spændende og humoristisk aften.

"Jeg har altid været interesseret i forholdet mellem kunst og videnskab. Begge aktiviteter er et forsøg på at forstå den verden, vi lever i, og den rolle, vi har i den. Og at kommunikere denne viden, så flest mulig får gavn af den. I et større perspektiv hjælper det, hvis forskning kan blive genfortalt i stedet for blot at være tal".
- Minik Rosing til University Post, 2018.

Det er netop dette, den verdensberømte geolog Minik Rosing forsøger at gøre med sit foredrag. I foredraget får du en gribende indsigt i hans fund og forskning i geologiens univers, fortalt så alle kan følge med. Minik Rosing kan heller ikke dy sig for at bringe humor ind i sine foredrag - det skyldes måske hans begejstring for videnskabsfeltet.

Minik Rosing er en af Danmarks mest anerkendte forskere og har flere priser bag sig. Han vandt Ebbe Muncks Hæderspris i 2001, Danmarks Geologipris i 2008, Rosenkjærprisen i 2013, Tøger Seidenfaden-prisen i 2014 og Rungstedlund-prisen i 2018.
Måske er der flere i vente, da Minik Rosing altid udfordrer sine egne opfattelser og resultater - der ligger altid flere opdagelser gemt i Jordens forunderlige kerne og atmosfære.

Datoen er flyttet til onsdag den 9. oktober kl. 19:00. Har du allerede købt billet, gælder denne stadig. Kontakt os hvis du har spørgsmål på 48126000.